Pot exista diferențe de gramaj (-/+ 10%). Linkul de plata cu suma exacta il primiti dupa cantarirea produselor comandate.
Acest produs poate necesita transportul intr-o cutie termoizolanta, cu fulgi de gheata, in valoare de 50.25 de Lei/cutie. Intr-o cutie termo incap aproximativ 7.5Kg
Produsa din lapte de oaie, dupa prelucrare se lasa la maturat la temperaturi intre +4 si +8 grade celsius, o umiditate de 82%, minim 4 luni,are un gust dulce si delicat, care provine din pășunile Val d'Orcia (Valea Orcia), o zonă tipică renumită pentru ierburile sale naturale și aromatice caracteristice. Vecchio cacio di Pienza este maturata în celule speciale, unde rămâne mai mult de 4 luni.
În această perioadă de maturare, coaja este tratată cu ulei vegetal care îi conservă aroma. După ce este maturata timp de aproximativ 4/5 luni, aceasta poate fi comercializata.
Produsul se comercializeaza doar ca si roata intreaga, avand greutatea de 2kg, aproximativ.
Acest site foloseste cookies doar pentru a imbunatati experienta utilizatorilor pe site (ex: cos de cumparaturi, favorite, ascunderea acestui mesaj) si pentru a colecta statistici de baza despre vizitatori, date care nu sunt personal identificabile.