Chef Dragos Bercea are o expertiza HoReCa diversa, care l-a ajutat sa navigheze cu succes aceasta perioada. Capitan al echipei nationale de bucatari a României, manager si bucatar la Cabana Vanatorilor din Predeal, a participat la diferite concursuri internationale, printre care si doua olimpiade gastronomice, experienta la "Top Chef" fiind una care i-a adus notorietate.
În breasla bucătarilor, Bercea este un nume binecunoscut: tatăl lui Dragoş, maestru în artă culinara, este preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din România, calitate în care îi cunoaşte pe toţi cei care au un cuvânt de spus în branşă.
Carne de pasare
Carne de porc
Carne de bizon
Carne de vita/oaie
Peste si fructe de mare
Branzeturi
Mezeluri
Ulei, sosuri, conserve
Aperitive
Fructe si Legume
Paste
Dulciuri - Panettone