• Carne de pasare
  • Carne de porc
  • Carne de bizon
  • Carne de vita/oaie
  • Peste si fructe de mare
  • Branzeturi
  • Mezeluri
  • Ulei, sosuri, conserve
  • Aperitive
  • Fructe si Legume
  • Paste
  •        
           

    Chef Dragos Bercea are o expertiza HoReCa diversa, care l-a ajutat sa navigheze cu succes aceasta perioada. Capitan al echipei nationale de bucatari a României, manager si bucatar la Cabana Vanatorilor din Predeal, a participat la diferite concursuri internationale, printre care si doua olimpiade gastronomice, experienta la "Top Chef" fiind una care i-a adus notorietate. 

    În breasla bucătarilor, Bercea este un nume binecunoscut: tatăl lui Dragoş, maestru în artă culinara, este preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din România, calitate în care îi cunoaşte pe toţi cei care au un cuvânt de spus în branşă.

    Istoricul tau de navigare