• Carne de pasare
 • Carne de porc
 • Carne de bizon
 • Carne de vita/oaie
 • Peste si fructe de mare
 • Branzeturi
 • Mezeluri
 • Ulei, sosuri, conserve
 • Aperitive
 • Fructe si Legume
 • Despre noi

  Distri Fresh International SRL lanseaza cel mai provocator proiect al sau din 2013 de la infiintarea firmei, platforma de livrari online www.carne-online.ro.

  Infiintata in urma cu 10 ani ca si retea de magazine de carne, societatea a vrut sa se diferentieze de restul unitatilor de profil prin crearea brand -ului de magazine  tip macelarie/carmangerie CIOCU’MIC avand ca si sigla un cap de pui, destinat produselor din pasare. 

  Ulterior a achizitionat brandul COMINCA de la Macromex destinat carnii de porc si vita si a creat brandul DELICATEZZURI pentru produsele din carne, premium.  

  Datorita expansiunii an de an societatea a vandut divizia de retail, cele 10 magazine si s a focusat pe distributia en-gros astfel incat in anul 2018 a inceput constructia centrului logistic cu temperatura controlata din Parcul Industrial Bors finalizat in 2020 si instalarii unei linii de ambalare carne in atmosfera modificata si vacuum de ultima generatie cu o capacitate de 10 to/8h.  

  Pandemia ce a urmat ne a facut sa fim alaturi de sectorul HORECA asa ca am luat decizia dificila sa sprijinim acest sector si sa diversificam gama de produse destinate acestui sector,astfel ca, pe langa carne societatea a inceput sa distribuie direct de la producatori preparate din carne, branzeturi, conserve, uleiuri si faina pentru pizzerii si patiserii.  

  Rodul acestei munci s-a materializat in obtinerea locului 3 pe tara la sectiunea firme mijlocii pentru anul 2022, clasament intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei avand o cota de piata intre 3-5%, astfel 3-5 romani din 100 consuma direct sau indirect produsele distribuite de noi.  

  In anul 2022 societatea opereaza doua centre logistice in comuna Bors si in comuna Lugasu de Jos, iar distributia in toata Romania se realizeaza cu parcul propriu de 21 de camioane frigorifice autorizate sanitar-veterinar, astfel pe parcursul anului a fost implementat cel mai inalt sistem de calitate in domeniul logisticii pentru produsele alimentare IFS Logistic - International Food Standard de catre SGS Germania.  

  In perioada pandemiei profilul consumatorului si al clientilor HORECA s-a aschimbat spre online, astfel am luat decizia ca sa initiem proiectul www.carne-online.ro o platforma de livrari online pentru specialistii din domeniul Horeca cat si pentru persoanele fizice care doresc sa-si organizeze evenimente private. Avand ca si partener comercial ANBCT – Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism si ca imagine chef Dragos Bercea – capitanul echipei nationale de bucatari a Romaniei.  

  Prin ce ne diferentiem fata de alte site-uri de profil ?  

  Produsele intr-o sortimentatie variata aflate in platforma noastra sunt produse profesionale destinate sectorului Horeca si nu se regasesc in retail, avand o calitate mult superioara, testate si premiate de nenumarati chefi din Europa, dar si din Romania, produsele se afla deja in peste 500 de locatii la nivel national,  garantia calitatii livrarilor la temperatura controlata certificate prin IFS Logistic, experienta in domeniul food de peste 10 ani este cartea noastra de vizita si nu in ultimul rand raportul calitate/pret este net superior fata de alte platforme de profil deoarece reprezentam direct producatorii tuturor produselor expuse.   

  Odata cu lansarea acestei platforme lansam si conceptul ALL for PIZZA , pe langa  furnizarea materiilor prime autentice pentru pizzerii, materii prime originare din Italia – regiunea Campagna, totodata punem la dispozitia oricarui client care doreste sa–si deschida o pizzerie, sau sa-si diversifice retetele cu un Chef Pizzer angajat al societatii noastre si locatia noastra de la Pensiunea Valea Gepisului unde gratuit poate beneficia de scoala si asistenta gratuita.  

  Platile prin platforma www.carne-online.ro sunt asigurate de Banca Trasilvania prin BT PAY facand platforma noastra una dintre cele mai sigure. 

  In perioada urmatoare platforma va pune la dispozitie o rubrica de retete si recomandari oferite de catre chefi renumiti din domeniu.    Istoricul tau de navigare