Materiale pentru profesionisti
0725.926.739
Crema Tartufata este un sos tipic toscan cu trufe ce se poate folosi la paste, preparate din carne, omlete sau ca topping pentru crostini.
Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus) 70%, ulei de floarea-soarelui, apa, amidon de orez, trufa neagra (Tuber aestivum vitt) 1%, sare, patrunjel deshidratat, usturoi deshidratat, fibre vegetale, arome.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3 zile.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 618 Kj/149 kcal
Grasimi: 13 gr (din care acizi grasi saturati 1.4 gr)
Glucide: 4.5 gr (din care zaharuri 0 gr)
Fibre: 2 gr
Proteine: 2.6 gr
Sare: 1.6 gr
Acest site foloseste cookies doar pentru a imbunatati experienta utilizatorilor pe site (ex: cos de cumparaturi, favorite, ascunderea acestui mesaj) si pentru a colecta statistici de baza despre vizitatori, date care nu sunt personal identificabile.